Forside Medlem Sponsorer Marked Pressen Om oss
SISTE 5 MARKED
Gå til marked

Logg inn for å registrere din annonse
DRIFTSPARTNER
Intellicom AS

First Tuesday 30. august 2011 - Sosiale medier

Sosiale medier er stedet der trender skapes, lever og brutalt blir slått ned – på få minutter.

Det er ingen tvil om at sosiale medier har endret verden, og vil fortsette å gjøre det, men bruken er i stadig endring. Bloggere kommer og går, regimer faller eller blir gjenvalgt, og noen får rent vann. Google lanserer også Google + i disse dager, er det Facebook på nytt eller noe helt annet? Dette blir en spennende kveld med inspirerende taler fra flere kjente ansikter i blogosfæren, gode nettverksmuligheter og litt faglig påfyll om trendene innen teamet.

Her presenterer vi en av kveldens talere, og vi har flere spennende navn på blokka, så her er det ingen grunn til å nøle, meld deg på med en gang.

Meld deg på First Tuesday og bli oppdatert om de siste trendene innen Sosiale Medier.
Vi deler et utvalg suksesshistorier med dere. Dørene åpner kl 18:00

Thomas Moen, Sosiale medier, hvordan gjør vi det?
Spør Thomas Moen, han vet, og han liker og lære bort. Thomas er gründer, rådgiver, prosjektleder og kurs– og foredragsholder innen sosiale medier. Dette er ikke bare det han lever av, det er også hans lidenskap. Vi gleder oss virkelig til å høre en mann med passion for temaet på First Tuesday–scenen.

Les mer om Thomas på hans blog.

Lightning talk
Har du en suksesshistorie fra sosiale medier du vil dele med oss? I våre lyntaler kan du få tre minutter på scenen til å fortelle om ditt prosjekt. Send mail til info@firsttuesday.no med en kort beskrivelse.

Kveldens twittertag er som vanlig #ftoslo.


HOVEDSPONSORER
Broadnet
Deloitte
Innovasjon Norge
IBM
Abelia
CO-EVENT SPONSORER
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © First Tuesday Oslo. Administrator og ansvarlig redaktør: Jan Helge Maurtvedt.
Design⁄utvikling⁄drift: Intellicom. Publiserings⁄administrasjonsverktøy: INTManager