Forside Medlem Sponsorer Marked Pressen Om oss
SISTE 5 MARKED
Gå til marked

Logg inn for å registrere din annonse
DRIFTSPARTNER
Intellicom AS
Har du husket å melde deg på til 30. november?

Kan vi leke oss til suksess? - Informasjon om foredragsholdere

Kjære First Tuesday–medlem,
Nedenfor finner du mer informasjon om våre spennende foredragsholdere for årets siste First Tuesday på Rockefeller.

Kveldens tema "Er lek nøkkelen til suksess" blir behørig omtalt av inspirerende foredragsholdere. Det vil også bli rikelig med minglemuligheter både i mingletimen i begynnelsen, i pausen og etter arrangementet. Dørene åpner kl 18:00, foredragene starter kl 19:00.

Har du ikke meldt deg på enda?
Dette blir en kveld du ikke kan gå glipp av!

Kveldens foredrag er:
Lek med venner – en internasjonal suksesshistorie made in Norway av Playfish–gründer Kim Daniel Arthur
Kim Arthur er gründeren bak det Tromsø–baserte selskapet Playfish. De lager unike, trendsettende sosiale spill blant annet til Facebook. Etter 12+ publiserte sosiale spill, 180 millioner brukere verden over solgte de selskapet til spillgiganten EA for 380 millioner dollar, og det etter bare to års drift! Der jobber Kim nå som Senior Director of Worldwide Studios og fortsetter å utvikle spill for massene. Noen av selskapets mest populære spill er Pet Society, Restaurant City, Country Story and Who Has The Biggest Brain.

En time med lek av Yast.com–gründer Halvor Gregusson
Du vet hvor kjedelig det kan være å måtte føre timer for alt? Dette har Halvor i Yast.com gjort noe med. Gjennom tjenesten yast.com er målet å gjøre timeføring til, ja nettopp, en lek. Vi kan love et eksplosivt foredrag!

Å holde leken god av Jakob Sverre Løvstad, Change Communications
Jakob Løvstad er sertifisert NLP coach, forfatter og mma fighter og driver sammen med sin kjæreste firmaet Change Communications. Han har ved flere anledninger i livet gjort om en hobby til en jobb – først ved å gå fra å elske å programmere til å studere sivilingeniør og senere jobbe med forskning i systemutvikling, deretter da han ble en proff innen fighting, og så da han tok steget til å jobbe med prestasjonscoaching⁄lederstøtte.

Fra nachspielidé til internasjonal merkevare av Moods of Norway
Klesmerket Moods of Norway ble til i en kjeller i Stryn i 2004. Siden den gang har de kreative designerne Simen Staalnacke, Peder Børresen og Stefan Dahlkvist produsert utallige fargerike og utradisjonelle mønstre. Fra hovedkontoret i Stryn har de sendt klær verden rundt, alt fra Sveits til Japan og USA. De har åpnet butikker i fasjonable strøk som Beverly Hills i Los Angeles, fylt til randen av "Happy Clothes for Happy People".

Lightning talks
Oslo Startup Weekend av Maja Adriaensen
Oslo Startup Weekend gir deg muligheten til å gjøre din idé til virkelighet gjennom et 54 timers Startup arrangement helgen 28–30 Januar. No talk. All Action.
http:⁄⁄oslo.startupweekend.org

Miljøpeis av Rune Johansen
Fyre i peisen uten pipe? Ja visst er det mulig! Rune Johansen demonstrerer miljøpeis og forteller hvordan du kan bli den lykkelige eier av en miljøpeis.


Vi gleder oss, og håper du gjør det samme, vi sees på tirsdag!

Meld deg på nå! På First Tuesday vil du få faglig påfyll, inspirasjon og møte spennende mennesker. Mer av programmet slipper vi som vanlig nærmere arrangementet.


HOVEDSPONSORER
Broadnet
Deloitte
Innovasjon Norge
IBM
Abelia
CO-EVENT SPONSORER
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © First Tuesday Oslo. Administrator og ansvarlig redaktør: Jan Helge Maurtvedt.
Design⁄utvikling⁄drift: Intellicom. Publiserings⁄administrasjonsverktøy: INTManager