Forside Medlem Sponsorer Marked Pressen Om oss
SISTE 5 MARKED
Gå til marked

Logg inn for å registrere din annonse
DRIFTSPARTNER
Intellicom AS

Kan vi leke oss til suksess? - First Tuesday inviterer til Rockefeller 30. november

First Tuesday ønsker alle våre 7.000 medlemmer velkommen en spennende aften på Rockefeller. Høstens siste First Tuesday går av stabelen tirsdag 30. november. Dørene åpner kl 18:00, og påmeldingen er allerede i gang. Meld deg på her!

I samarbeid med våre partnere lager vi denne gang en kveld under tittelen: kan man leke seg til suksess? Dermed er det duket for flere eventyrlige historier. Vi har blant annet invitert et av de beste eksemplene på at lek kan være en viktig ingrediens, nemlig Moods of Norway.

Peder Børresen, Stefan Dahlkvist and Simen Staalnacke; the cocktail-swinging trio
Klesmerket Moods of Norway ble til i en kjeller i Stryn i 2004. Siden den gang har de kreative designerne Simen Staalnacke, Peder Børresen og Stefan Dahlkvist produsert utallige fargerike og utradisjonelle mønstre. Fra hovedkontoret i Stryn har de sendt klær verden rundt, alt fra Sveits til Japan og USA. De har åpnet butikker i fasjonable strøk som Beverly Hills i Los Angeles, fylt til randen av "Happy Clothes for Happy People".

Er det slik at man kan selge klær for millioner mens man kjører rundt på rosa traktorer? Har de bare lekt seg til suksess?

Meld deg på nå! På First Tuesday vil du få faglig påfyll, inspirasjon og møte spennende mennesker. Mer av programmet slipper vi som vanlig nærmere arrangementet.


HOVEDSPONSORER
Broadnet
Deloitte
Innovasjon Norge
IBM
Abelia
CO-EVENT SPONSORER
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © First Tuesday Oslo. Administrator og ansvarlig redaktør: Jan Helge Maurtvedt.
Design⁄utvikling⁄drift: Intellicom. Publiserings⁄administrasjonsverktøy: INTManager