Forside Medlem Sponsorer Marked Pressen Om oss
SISTE 5 MARKED
Gå til marked

Logg inn for å registrere din annonse
DRIFTSPARTNER
Intellicom AS
Arrangeres i Oslo 11-12.mai

Delta på Microsoft-dagene

Microsoft-dagene tidligere i vinter samlet tusenvis av fornøyde deltagere i fem byer. Nå er turen kommet til vårens runde!

Microsoft inviterer til en rekke gratis seminarer for utviklere, teknikere, ledere, partnere og andre som ønsker å få mer ut av sine IT-investeringer. For ledere og beslutningstagere tilbyr Microsoft fem spennende og gratis seminarer, blant annet Småbedriftsdagen, tilpasset ulike behov og interesser. For mer informasjon og påmelding se her.  


Seminar 1: Ekstrem prosessforbedring, ved bruk av mobile løsninger Vi er stadig mer på farten og kravet til økt produktivitet er synonymt med økt tilgjengelighet. Microsoft og Capgemini viser deg noen av hemmelighetene bak vellykket bruk av mobil teknologi og gir deg råd om hvordan du kommer deg videre.

Seminar 2: Småbedriftsdagen: IT, økonomi og skatt for mindre bedrifter Små bedrifter – store behov. Dette er en regel som ikke bare gjelder for IT og kommunikasjonsløsninger, men innenfor en rekke emner som bl.a. økonomi, skatter og avgifter.  

Vi har samlet eksperter innenfor en rekke områder og byr på en spennende og variert agenda med bl.a. følgende temaer:
Effektiv informasjonsdeling.
Effektivt salg og kundeservice.
Ny bokføringslov og bokføringsregler
Skatt og avgifter 2004, ny regnskapslov og endringer innen lønn og personal

Seminar 3: Hvordan gjøre din bedrift til en læringsarena?
Nye organisasjonsformer og nye arenaer stiller krav til bedret kompetanse for alle. Microsoft, Eye4IT, Datapower og IT Finans inviterer til et spennende seminar for deg som ønsker å gi dine medarbeidere bedre forutsetninger for egen utvikling og resultater. Hvordan motivere, nye læringsarenaer, virkemidler og verktøy er noe av det vi forteller deg.  

Seminar 4: Web som effektiv markeds- og servicekanal
Web-teknologi inneholder enorme muligheter for effektiv kommunikasjon - når man gjør det på riktig måte. Handelshøyskolen BI, IKT-Norge og Larvik Kommune forteller hvordan de effektiviserer sin kommun ikasjon ved hjelp av riktige løsninger.  

Seminar 5: Fremtidens logistikk: Raskere, sikrere og mer lønnsomt Microsoft tilbyr kostnadseffektive løsninger for supply chain management utviklet spesielt for produksjon, engroshandel, distribusjon og transport. Tett integrert med Microsoft Business Solutions’ ERP-systemer oppnår du automatisering av prosesser og sømløs kommunikasjon i og mellom virksomheter. Dette gir deg bedre beslutningsgrunnlag, reduserte kostnader og økt kundetilfredshet. Vi inviterer til et spennende seminar hvor vi bl.a. forteller hvordan KIMs internasjonale Supply Chain Management-løsning har gitt meget gode resultater.


HOVEDSPONSORER
Broadnet
Deloitte
Innovasjon Norge
IBM
Abelia
CO-EVENT SPONSORER
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © First Tuesday Oslo. Administrator og ansvarlig redaktør: Jan Helge Maurtvedt.
Design⁄utvikling⁄drift: Intellicom. Publiserings⁄administrasjonsverktøy: INTManager