Forside Medlem Sponsorer Marked Pressen Om oss
SISTE 5 MARKED
Gå til marked

Logg inn for å registrere din annonse
DRIFTSPARTNER
Intellicom AS

Norges først nasjonale Business Angel Network lanseres på tirsdag, du kommer vel?

Det er kun to dager til First Tuesday, husk å meld deg på nå.
Dørene åpne kl 18:00 på Rockefeller på tirsdag.

Har du noen gang lett etter den rette investoren til nettopp din ide? Eller kanskje du har lyst til å investere selv? Fremtiden krever innovasjon og innovasjon krever gode investorer som tør å satse, dette vet First Tuesdays medlemmer bedre enn de fleste, derfor gir vi denne gangen scenen til NorBAN og Movation. Les mer nedenfor.

Norges første nasjonale Business Angel Network, NorBAN, lanseres
Norges første nasjonale Business Angel Network, med noen av Norges beste private investorer som founding members lanseres på tirsdag. Målet er å skape et nasjonalt kraftsenter for Norges beste private investorer og gi medlemmene tilgang til landets ledende informasjonsbank over gode investeringer, samt informasjon som bidrar til å øke den verdiskapning Business Angels gir, til beste for Norges kommende entreprenører og Norge som kunnskapsnasjon.

Fremtiden krever åpen innovasjon, Movation lanserer innovasjonsbørsen
Bli med på lanseringsfesten. 8 av 10 virksomheter mener innovasjon er største pådriver for å lykkes i markedet, og med Telenor, Opera Software, Comperio, Induct Software, Innovate, BBS og Simula Innovation som sentrale partnere har Movation de siste årene bygget opp en unik posisjon som nå innebærer at norske entreprenører for første gang kan spare måneder med leting etter kompetanse, kapital og kunnskap.

Meld deg på nå, ved å gå til våre nettsider.


HOVEDSPONSORER
Broadnet
Deloitte
Innovasjon Norge
IBM
Abelia
CO-EVENT SPONSORER
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © First Tuesday Oslo. Administrator og ansvarlig redaktør: Jan Helge Maurtvedt.
Design⁄utvikling⁄drift: Intellicom. Publiserings⁄administrasjonsverktøy: INTManager