Forside Medlem Sponsorer Marked Pressen Om oss
SISTE 5 MARKED
Gå til marked

Logg inn for å registrere din annonse
DRIFTSPARTNER
Intellicom AS
Februar-samlingen en suksess!

Internasjonal samling

First Tuesday holdt en av våre største samlinger noensinne på Rockefeller tirsdag 10.feb. Over 600 medlemmer var påmeldt til samlingen.

I tillegg hadde vi flere hundre besøkende fra Regjeringens innovasjons konferanse.

På samlingen fikk vi flere spennende foredrag om internasjonalisering. For første gang hadde vi besøk fra en Ordfører og en Ambassadør, men det foredraget som kanskje fikk mest omtale etterpå ble holdt av en forsker fra BI.   

I tillegg til det faglige innholdet gikk praten svært lystig rundt de mange bord på Rockefeller, så det foregikk mye nyttig nettverksbygging. Man kunne også besøke stands fra våre hovedsponsorer og oppstartselskaper.

Da vi startet arbeidet med First Tuesday i 1999, var det få aktører i Norge som snakket høyt om nyskaping. Utviklingen har imidlertid gått i riktig retning. Vi ser nå at nyskaping i økende grad har kommet på dagsorden i næringsliv og politikk, det er derfor veldig gledelig at Regjeringen nå selv tar initiativet til en konferanse om dette temaet.  

Vi kommer snart tilbake med nye samlinger. Følg med for mer informasjon!


HOVEDSPONSORER
Broadnet
Deloitte
Innovasjon Norge
IBM
Abelia
CO-EVENT SPONSORER
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © First Tuesday Oslo. Administrator og ansvarlig redaktør: Jan Helge Maurtvedt.
Design⁄utvikling⁄drift: Intellicom. Publiserings⁄administrasjonsverktøy: INTManager