Forside Medlem Sponsorer Marked Pressen Om oss
SISTE 5 MARKED
Gå til marked

Logg inn for å registrere din annonse
DRIFTSPARTNER
Intellicom AS
Jimmy Wales torsdag 15. oktober på Rådhuset

INNOVASJONSKVELD i Oslo Rådhus

Torsdag 15. oktober er det igjen duket for en storslått INNOVASJONSKVELD i Oslo sin storstue.

Vi har invitert Jimmy Wales – grunnleggeren av det verdensomspennende online leksikonet; Wikipedia, til å dele sine tanker og ideer med oss.

I tillegg står det mange andre spennende foredragsholdere på programmet. Det blir prisutdelinger, og ikke minst: First Tuesday feirer 10 år!

Dørene åpner allerede kl 15:30 med første foredrag kl 16:30.
Meld deg på nå, for her blir det fullt hus. Fristen for påmelding er 5. oktober.
Meld deg på ved å gå inn på www.firsttuesday.no.

Jimmy Wales, Kilde: Wikipedia
Jimmy Wales – Wikipedia tapping into the wisdom of the world and the power of open innovation
Denne gangen har vi vært så heldige å få med oss Jimmy Wales, grunnleggeren av wikipedia og den første formannen i wikimedia–stifelsen. Wikipedia må med rette kunne sies å være selve prototypen på åpen innovasjon. Han snakker under tittelen "Wikipedia tapping into the wisdom of the world and the power of open innovation”. En stor takk til den Wikimedia Norge for å få på plass dette.


Innovasjonskvelden er et samarbeidsprosjekt mellom Oslo kommune, Akershus fylkeskommune, Innovasjon Norge; Future Forum, NHO og First Tuesday

Oslo Innovation Week 2009 – Norges største innovasjonsuke
Arrangementet er en del av Oslo Innovation week. Ledende aktører, investorer og bedrifter fra Østlandet samles i Oslo 12.–15. oktober til et nasjonalt løft for morgendagens Norge. Oslo Innovation Week er et kjempeløft for å knytte miljøer, personer og idéer sammen. Aktivitetsuken er kommet i stand på initiativ fra Oslo kommune som ønsker å samle innovasjonsaktørene i regionen til felles og samordnet innsats. Du kan lese mer om Oslo Innovation Week på http:⁄⁄www.oiw.no.
HOVEDSPONSORER
Broadnet
Deloitte
Innovasjon Norge
IBM
Abelia
CO-EVENT SPONSORER
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © First Tuesday Oslo. Administrator og ansvarlig redaktør: Jan Helge Maurtvedt.
Design⁄utvikling⁄drift: Intellicom. Publiserings⁄administrasjonsverktøy: INTManager