Forside Medlem Sponsorer Marked Pressen Om oss
SISTE 5 MARKED
Gå til marked

Logg inn for å registrere din annonse
DRIFTSPARTNER
Intellicom AS
Samarbeid med Næringsdepartementet

Mange besøkende 10.februar!

First Tuesday har fått anledning til å invitere alle deltakere fra Regjeringens nasjonale innovasjonskonferanse til First Tuesday-samlingen senere på kvelden.

I oktober la  Regjeringen frem en plan for en helhetlig innovasjonspolitikk "Fra idé til verdi". Planen er første skritt i regjeringens arbeid med å legge til rette for økt innovasjon og verdiskaping over hele landet.

I denne sammenheng har Regjeringen en nasjonal innovasjonskonferanse 10. februar. Konferansen markerer startskuddet for en nasjonal satsing på innovasjon. Målet er at deltakerne skal ha en opplevelse som skal inspirere til videre innsats. Regjeringen har invitert bedrifter, næringsorganisasjoner, utdannings- og forskningsinstitusjoner, lokale og sentrale myndigheter - slik at det kan bli et felles løft og samarbeid på tvers av fag og organisasjoner.
 
First Tuesday har fått anledning til å invitere deltakere fra denne konferansen til First Tuesday-samlingen samme kveld, det blir derfor ekstra mange besøkende fra hele landet denne gangen!
 
Her kan du finne mer informasjon om konferansen.


HOVEDSPONSORER
Broadnet
Deloitte
Innovasjon Norge
IBM
Abelia
CO-EVENT SPONSORER
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © First Tuesday Oslo. Administrator og ansvarlig redaktør: Jan Helge Maurtvedt.
Design⁄utvikling⁄drift: Intellicom. Publiserings⁄administrasjonsverktøy: INTManager