Forside Medlem Sponsorer Marked Pressen Om oss
SISTE 5 MARKED
Gå til marked

Logg inn for å registrere din annonse
DRIFTSPARTNER
Intellicom AS

Top of the world thinking 2. juni kl 18:00 på Rockefeller

First Tuesday åpner dørene kl 18:00 og vi serverer noe å bite i fra Roomservice AS! Ingen grunn til å gå glipp av kveldens First Tuesday! Meld deg på med en gang ved å klikke her.

Randi Skaug er eventyrer og første norske kvinne på Mount Everest. Hun har besteget det høyeste fjellet på hvert kontinent og har nylig gitt ut boken "MOT TOPPEN". Hun vil dele sine erfaringer med ville ideer og gjennomføringen av dem med oss. Vi presenterer kveldens siste foredragsholder Randi Skaug. Hennes foredrag har fått tittelen "Hvordan finne kraften til å gjennomføre ville ideer!"

Kveldens tre foredragsholdere er:
Randi Skaug – Hvordan finne kraften til å gjennomføre ville ideer.
Randi Skaug er eventyrer og første norske kvinne på Mount Everest. Hun har besteget det høyeste fjellet på hvert kontinent og har nylig gitt ut boken Mot Toppen. Hun vil dele sine erfaringer med ville ideer og gjennomføringen av dem med oss. Hvem har vel ikke hatt ville ideer, men stoppet opp når det kommer til gjennomføringen? Randi hjelper oss til å ta steget fult ut!

Klaus Mogensen – the Creative Man
Klaus Mogensen kommer fra Institutt for Fremtidsforskning i København og har nylig gitt ut boken Creative Man. Han vil presentere trender i retning av mer kreativitet og innovasjon i arbeid, forbruk og fritid. Vi vil få et spennende foredrag som relaterer kreativitet og innovasjon til andre samfunnstrender. Det vil være særlig fokus på utfordringer innen ledelse, rekruttering, organisering og omstillingsprosesser.

Paul Chaffey – er kapitalismen død?
Abelia–sjefen Paul Chaffey gir oss sine betraktninger om kapitalismens død og finanskrisen. Er det noen som gleder seg litt over finanskrisen fordi den "avslører" kapitalismen? Kristin Halvorsen mener finanskrisen gjør at vi nå skjønner hvordan det går når turbokapitalismen får herje fritt. Arne Strand i Dagsavisen sier at "for en troende markedsliberalist må dette være et like stort sjokk som Sovjetunionens sammenbrudd var for en troende kommunist."
Men betyr dette at kapitalismen får et like stort sjokk som kommunismen fikk da Sovjetunionen brøt sammen?

Vi får også en Lightning talk fra Nils Petter Nordskar, redaktør i det nye magasinet ideer.

Ingen grunn til å gå glipp av First Tuesday. Meld deg på her.


HOVEDSPONSORER
Broadnet
Deloitte
Innovasjon Norge
IBM
Abelia
CO-EVENT SPONSORER
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © First Tuesday Oslo. Administrator og ansvarlig redaktør: Jan Helge Maurtvedt.
Design⁄utvikling⁄drift: Intellicom. Publiserings⁄administrasjonsverktøy: INTManager