Forside Medlem Sponsorer Marked Pressen Om oss
SISTE 5 MARKED
Gå til marked

Logg inn for å registrere din annonse
DRIFTSPARTNER
Intellicom AS

Er kapitalismen død? - på FIRST TUESDAY får du svaret.

Er det noen som gleder seg litt over finanskrisen fordi den "avslører" kapitalismen? Kristin Halvorsen mener finanskrisen gjør at vi nå skjønner hvordan det går når turbokapitalismen får herje fritt. Arne Strand i Dagsavisen sier at "for en troende markedsliberalist må dette være et like stort sjokk som Sovjetunionens sammenbrudd var for en troende kommunist."
Men betyr dette at kapitalismen får et like stort sjokk som kommunismen fikk da Sovjetunionen brøt sammen?


Abelia–sjefen Paul Chaffey gir oss sine betraktninger om kapitalismens død og finanskrisen på FIRST TUESDAY den 2. juni.

Dette er bare en av mange gode grunner til at du skal prioritere FIRST TUESDAY på Rockefeller den 2. juni, og du melder deg på her.

Det blir tre sterke foredrag, fra tre dyktige foredragsholdere. Foruten Paul Chaffey kommer forskeren og forfatteren av boken "The Creative Man" for å gi deg innsiktsfull analyse, samt sine fremtidsbetraktninger. Den tredje og siste foredragsholderen har nylig sluppet ut en bok på markedet. Hun blir presentert i neste mail fra oss.

Gode nettverksmuligheter er det alltid på FIRST TUESDAY, og denne gangen blir det også litt å bite i fra Roomservice AS.

Sees på tirsdag!HOVEDSPONSORER
Broadnet
Deloitte
Innovasjon Norge
IBM
Abelia
CO-EVENT SPONSORER
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © First Tuesday Oslo. Administrator og ansvarlig redaktør: Jan Helge Maurtvedt.
Design⁄utvikling⁄drift: Intellicom. Publiserings⁄administrasjonsverktøy: INTManager