Forside Medlem Sponsorer Marked Pressen Om oss
SISTE 5 MARKED
Gå til marked

Logg inn for å registrere din annonse
DRIFTSPARTNER
Intellicom AS
Etablere virksomhet i Storbritannia?

Bli med på Mini-Event

I fobindelse med First Tuesday-samlingen 10.februar inviteres du til et Mini-Event på den Britiske Ambassaden i Oslo, mellom kl 16-18. Det blir felles transport til Rockefeller i etterkant.

Selskaper som vurderer å etablere virksomhet i Storbritannia kan ta en uforpliktende prat med jurister, skatteeksperter og konsulenter samt UK Trade & Investments eget team. Norske Magenta News og Fronter kommer også, og kan fortelle litt fra sine erfaringer rundt det å etablere seg i Storbritannia.

Dette vil altså foregå mellom 16-18 på den Britiske Ambassaden. Det blir uformell mingling og lett servering. Adressen er Thomas Heftyes gt 8.

Påmelding er nødvendig og gjøres gjennom ditt medlemsskjema. Av sikkerhetshensyn  på Ambassaden, kan vi bare garantere plass til de som melder seg på før 3.februar. Vi har begrensede plasser til rådighet.

UK Trade & Investment tilbyr gratis rådgivning og informasjon til selskaper som ønsker å etablere virksomhet i Storbritannia.


HOVEDSPONSORER
Broadnet
Deloitte
Innovasjon Norge
IBM
Abelia
CO-EVENT SPONSORER
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © First Tuesday Oslo. Administrator og ansvarlig redaktør: Jan Helge Maurtvedt.
Design⁄utvikling⁄drift: Intellicom. Publiserings⁄administrasjonsverktøy: INTManager