Forside Medlem Sponsorer Marked Pressen Om oss
SISTE 5 MARKED
Gå til marked

Logg inn for å registrere din annonse
DRIFTSPARTNER
Intellicom AS
Er du en av kandidatene?

Årets nyskaper i OSLO

NHO Oslo og Akershus deler ut pris til regionens beste nyskapingsbedrift i Oslo eller Akershus for 2004. Prisvinneren i Oslo og Akershus er også kandidat til NHOs nasjonale Nyskapingspris.

Prisen skal belønne enkeltmenneskers initiativ og pågangsmot og samtidig skape oppmerksomhet i samfunnet for etablering og nyskaping.

Helt sentralt i kåringen er at personene ⁄ bedriften må anvende teknologi som premiss for verdiskaping, og at bedriften har utvist levedyktighet. Dersom bedriften også leverer internasjonalt, vil dette veie tungt i vurderingen.

Godt selskap
Tidligere vinner er Opera Software ASA (2002) og Photocure ASA (2003). Photocure vant også den nasjonale prisen i 2003.

Bidrag ønskes
NHOønsker forslag på kandidater til årets pris. Det er viktig at nyskapingen er basert på innovativ bruk av kompetanse. Forslagene må dessuten fremheve én eller flere personer i bedriften som har hatt sentral betydning for nyskapingen. Det er ikke et vilkår at bedriften er medlem av NHO.

Forslag kan sendes til bedriftsrådgiver i NHO Oslo og Akershus, Jon Anders Henriksen før 1.mars 2004. Spørsmål kan rettes til samme person på tlf. 23 08 77 80.

 HOVEDSPONSORER
Broadnet
Deloitte
Innovasjon Norge
IBM
Abelia
CO-EVENT SPONSORER
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © First Tuesday Oslo. Administrator og ansvarlig redaktør: Jan Helge Maurtvedt.
Design⁄utvikling⁄drift: Intellicom. Publiserings⁄administrasjonsverktøy: INTManager