Forside Medlem Sponsorer Marked Pressen Om oss
SISTE 5 MARKED
Gå til marked

Logg inn for å registrere din annonse
DRIFTSPARTNER
Intellicom AS
Internasjonal satsing i Norge

Fronter - fra IT-mygg til global aktør - på First Tuesday 3. februar deler de erfaringene med deg!

I samarbeid med vår partner UK Trade & Investments, presenterer vi Roger Larsen, gründer og CEO i Fronter. Fronter er en norsk internasjonal suksess som på ti år har etablert seg i  over 30 land og nå er europeisk markedsleder. De setter standarden for læring på Internett og vil nå dele sine erfaringer med deg! Meld deg på for å høre mer!

I en krisetid kan dine kontakter utgjøre den viktige forskjellen mellom arbeidsledighet og en lysere fremtid. Benytt sjansen til å utvide ditt nettverk på First Tuesday! Tirsdag 3. februar braker det løs! Dørene åpner kl 18:00. Skynd deg og meld deg på.

Fra IT–mygg til global aktør
Roger Larsen etablerte den internasjonale suksessen Fronter i 1998, 25 år gammel. I løpet av de neste 10 årene ble det norske teknologiselskapet europeisk markedsleder. I 2007 signerte Fronter en kontrakt med London by om å levere læringsplattform til 1 million elever ved 2500 skoler og har siden tatt rundt en tredjedel av det britiske skolemarkedet. I vinter ble selskapet kjøpt av Pearson, eier av blant annet Penguin Forlag og Financial Times Group, for et ukjent beløp.

Målsetningen i Fronter var fra første dag å sette en global standard for læring på Internett. Roger Larsen har gjort seg noen erfaringer det kan være verd å få med seg – om å jobbe sammen med kundene, om å være tro mot sin visjon og om hvor morsomt det er å lykkes. Går du med en gründer i magen? La deg inspirere på FirstTuesday 3. februar.

Tangstad vs. Tangstad
Steffen Tangstad (f 1959) er den eneste nordmann som har slåss om VM–tittelen i tungvektsboksing. To år etter EM–seieren i 1984 stod han ansikt til ansikt mot tittelforsvarer Michael Spinks og 100 millioner TV–seere fra hele verden fulgte kampen live fra Las Vegas. Steffen tapte på knockout i 4. runde, men dro ikke hjem til Norge som en slagen mann. Vissheten om at han nok en gang hadde fulgt sine drømmer og hatt mot til å ta et vanskelig valg gjorde ham sterkere.

Boksekarrieren ble valgt bort og den populære bokseren havnet på BI og leste filosofi utenom studiene. Han begynte som TV–kommentator, ble programleder, producer, sportssjef og til slutt CEO i TV & Eventselskapet Modern Sports and Events, eiet av Modern Times Group (MTG).

Mottagelse hos ambassadøren
Påmelding til mottagelsen gjøres separat fra selve First Tuesday arrangementet. Siste frist er søndag 1 februar. Se forrige mail for mer informasjon.

Lightning talks
First Tuesday er en arena for meningsytring og relasjonsbygging. Vi vil gjerne høre akkurat din mening! Derfor åpner vi for noen tre minutters innlegg fra scenen. Slides eller sammendrag av innlegget må sendes First Tuesday, slik at vi kan plukke ut de beste innleggene.


HOVEDSPONSORER
Broadnet
Deloitte
Innovasjon Norge
IBM
Abelia
CO-EVENT SPONSORER
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © First Tuesday Oslo. Administrator og ansvarlig redaktør: Jan Helge Maurtvedt.
Design⁄utvikling⁄drift: Intellicom. Publiserings⁄administrasjonsverktøy: INTManager