Forside Medlem Sponsorer Marked Pressen Om oss
SISTE 5 MARKED
Gå til marked

Logg inn for å registrere din annonse
DRIFTSPARTNER
Intellicom AS

Følger du dine drømmer? Steffen Tangstad kommer på First Tuesday!

Følger du dine drømmer? Tar du de vanskelige valgene tidsnok? Vi er stolte av å presentere Steffen Tangstad, tidligere europamester og eneste nordmann som har kjempet om VM–tittelen i tungvektsboksing. Han kommer nå på First Tuesday for å gi oss en smakebit av sitt nye foredrag "Tangstad vs. Tangstad".

Er din bedrift rammet av sviktende salg? I en krisetid kan dine kontakter utgjøre den viktige forskjellen. Benytt sjansen til å utvide ditt nettverk! Vi har gleden av å ønske alle våre 7.000 medlemmer velkommen til årets første First Tuesday. Allerede tirsdag 3. februar braker det løs! Skynd deg og meld deg på.

Tangstad vs. Tangstad
Steffen Tangstad (f 1959) er den eneste nordmann som har slåss om VM–tittelen i tungvektsboksing. To år etter EM–seieren i 1984 stod han ansikt til ansikt mot tittelforsvarer Michael Spinks og 100 millioner TV–seere fra hele verden fulgte kampen live fra Las Vegas. Steffen tapte på knockout i 4. runde, men dro ikke hjem til Norge som en slagen mann. Vissheten om at han nok en gang hadde fulgt sine drømmer og hatt mot til å ta et vanskelig valg gjorde ham sterkere.

Boksekarrieren ble valgt bort og den populære bokseren havnet på BI og leste filosofi utenom studiene. Han begynte som TV–kommentator, ble programleder, producer, sportssjef og til slutt CEO i TV & Eventselskapet Modern Sports and Events, eiet av Modern Times Group (MTG).

Mottagelse hos ambassadøren
I forbindelse med First Tuesday–samlingen 3.februar inviteres du til uformell mingling og lett servering i den britiske ambassadørens residens i Oslo kl. 16:00. Dersom du vurderer muligheten for å etablere virksomhet eller identifisere samarbeidspartnere i Storbritannia kan du ta en uforpliktende prat med UK Trade & Investments eget team og andre selskaper med internasjonale vekstambisjoner.

Påmelding til mottagelsen gjøres separat fra selve First Tuesday arrangementet ved å sende en e–post med dine kontaktdetaljer til sophie.helgesen@fco.gov.uk og siste frist er søndag 1 februar. Se forrige mail for mer informasjon.

Lightning talks
First Tuesday er en arena for meningsytring og relasjonsbygging. Vi vil gjerne høre akkurat din mening! Derfor åpner vi for noen tre minutters innlegg fra scenen. Slides eller sammendrag av innlegget må sendes First Tuesday innen torsdag 29. januar, slik at vi kan plukke ut de beste innleggene. Bedrifter som er i ferd med å satse internasjonalt fra Norge er spesielt velkommen.


HOVEDSPONSORER
Broadnet
Deloitte
Innovasjon Norge
IBM
Abelia
CO-EVENT SPONSORER
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © First Tuesday Oslo. Administrator og ansvarlig redaktør: Jan Helge Maurtvedt.
Design⁄utvikling⁄drift: Intellicom. Publiserings⁄administrasjonsverktøy: INTManager