Forside Medlem Sponsorer Marked Pressen Om oss
SISTE 5 MARKED
Gå til marked

Logg inn for å registrere din annonse
DRIFTSPARTNER
Intellicom AS
Internasjonal satsing fra Norge - vist er det mulig!

Ambassadøren åpner dørene! UK Trade & Investments inviterer til First Tuesday 3. februar

Er din bedrift rammet av sviktende salg? I krisetid kan dine kontakter utgjøre den viktige forskjellen. Benytt sjansen til å utvide ditt nettverk på First Tuesday! Vi har gleden av å ønske alle våre 7.000 medlemmer velkommen til årets første First Tuesday. Allerede Tirsdag 3. februar braker det løs! Skynd deg og meld deg på.

Er du interessert i internasjonale muligheter? Kanskje kan 58 millioner kunder i Storbritannia friste? Denne gangen har vi med oss vår samarbeidspartner, UK Trade and Investment som kan by på spennende innsikt om internasjonale muligheter for norske selskaper. Den britiske ambassadøren inviterer også til mottagelse i sin residens.

Vi ønsker lightning talks hjertelig velkommen også denne gangen.

Mottagelse hos ambassadøren
I forbindelse med First Tuesday–samlingen 3.februar inviteres du til uformell mingling og lett servering i den britiske ambassadørens residens i Oslo kl. 16:00. Dersom du vurderer muligheten for å etablere virksomhet eller identifisere samarbeidspartnere i Storbritannia kan du ta en uforpliktende prat med UK Trade & Investments eget team og andre selskaper med internasjonale vekstambisjoner.

Påmelding til mottagelsen gjøres separat fra selve First Tuesday arrangementet ved å sende en e–post med dine kontaktdetaljer til sophie.helgesen@fco.gov.uk og siste frist er søndag 1 februar. Da det er begrenset med plasser til rådighet vil "førstemann til mølla"–prinsippet gjelde ved stor pågang. Din påmelding vil bli bekreftet så fort det lar seg gjøre.

UK Trade & Investment er hovedsponsor for First Tuesday og er ansvarlig for mottagelsen på ambassaden. UK Trade & Investment tilbyr gratis rådgivning og informasjon til selskaper som ønsker å etablere virksomhet eller finne forsknings– og utviklingspartnere i Storbritannia. Ytterligere informasjon finner du her.

Adressen til den britiske ambassadørens residens er Drammensveien 79. Det blir felles transport til First Tuesday–samlingen på Rockefeller kl. 18:00.

Med vennlig hilsen
Sophie Helgesen & Roy Kristiansen, UK Trade & Investment

Lightning talks
First Tuesday er en arena for meningsytring og relasjonsbygging. Vi vil gjerne høre akkurat din mening! Derfor åpner vi for noen tre minutters innlegg fra scenen. Slides eller sammendrag av innlegget må sendes First Tuesday innen torsdag 29. januar, slik at vi kan plukke ut de beste innleggene. Bedrifter som er i ferd med å satse internasjonalt fra Norge er spesielt velkommen.


HOVEDSPONSORER
Broadnet
Deloitte
Innovasjon Norge
IBM
Abelia
CO-EVENT SPONSORER
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © First Tuesday Oslo. Administrator og ansvarlig redaktør: Jan Helge Maurtvedt.
Design⁄utvikling⁄drift: Intellicom. Publiserings⁄administrasjonsverktøy: INTManager