Forside Medlem Sponsorer Marked Pressen Om oss
SISTE 5 MARKED
Gå til marked

Logg inn for å registrere din annonse
DRIFTSPARTNER
Intellicom AS
First Tuesday 6. mai 2008

Mer om foredragsholderne

Her kan du lese mer om foredragsholderne på arrangementet den 6. mai.

Rune Røsten, leder for Nettby Community AS.
Nettsamfunn forklart for næringslivet.
De to siste årene har brukerskapte nettsteder fått et bredt publikum i Norge. Nettsamfunn har blitt en viktig og integrert del av folks hverdagsliv. Med utgangspunkt i Norges største nettsamfunn, Nettby.no, vil Røsten fortelle om bakgrunnen for framveksten av slike tjenester, hva som ligger til grunn for suksessrike nettsamfunn og hvilke muligheter slike tjenester kan innebære for næringslivet

Rune Røsten har jobbet med internett siden 1995, blant annet som redaktør⁄leder for Dagbladet.no.

Kjetil Manheim
Kjetil Manheim, direktør i Creuna
Hvordan kan nettsamfunn utnyttes i profesjonell sammenheng?
Kjetil Manheim forteller hvordan brukerdrevne sosiale nettverk kan utnyttes i profesjonell sammenheng på First Tuesday 6. mai.

I sitt foredrag vil Kjetil se på den globale og voksende trenden av sosiale nettverk, og forsøke å belyse på hvilken måte denne trenden har relevans for alle, også for profesjonelle aktører.

Kjetil Manheim har nylig tiltrådt som direktør i Creuna, og har arbeidet med forretnings– og kommunikasjonsutvikling for internett siden den kommersielle starten i 1995.  Manheim har bred erfaring som rådgiver innen forretningsstrategisk utnyttelse av digitale kanaler, med kompetanse som spenner over forretningsutvikling, strategi, kommunikasjon og markedsføring. I konsulentbransjen har han tidligere jobbet i Tarantell, Gazette, Leo Burnett og Mogul.


Gunnar Stavrum, sjefsredaktør i TV 2 Nettavisen
Gunnar vil fortelle oss hvorfor Nettavisen bruker 100 mill kr på netttjenesten biip.no. Gunnar Stavrum er sjefredaktør og direktør i TV 2 Interaktiv og TV 2 Nettavisen. Stavrum har foruten et års avbrekk som sjefredaktør i økonomisk Rapport, jobbet i TV 2 siden 1996, blant annet som økonomireporter, leder av økonomiredaksjonen, i nyhetsredaksjonen, som sjefredaktør i TV 2 Interaktiv og som direktør i selskapet.
 
 
 
 
 
Jostein Røraas, Burson Marsteller
Jostein forteller om Kenneth Antonsen og hans liv online. Kenneth Antonsen er Byggmakkers frontfigur i reklamen. Han har flere fangrupper og hatgrupper på Facebook. Hva har dette ført til for Byggmakker?

Ligntning talks ved:
– John Erling Blad, Wikimedia Norge om Wikipedia
– Erik Drolshammer, Objectware om enterprise wiki
– Truls Stokka, zyzlife.com
– Lars G. Teigen, CEO, secondbrain.comHOVEDSPONSORER
Broadnet
Deloitte
Innovasjon Norge
IBM
Abelia
CO-EVENT SPONSORER
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © First Tuesday Oslo. Administrator og ansvarlig redaktør: Jan Helge Maurtvedt.
Design⁄utvikling⁄drift: Intellicom. Publiserings⁄administrasjonsverktøy: INTManager