Forside Medlem Sponsorer Marked Pressen Om oss
SISTE 5 MARKED
Gå til marked

Logg inn for å registrere din annonse
DRIFTSPARTNER
Intellicom AS
Deltagelse fra alle sentrale aktører

Et verdig 10-års jubileum

Nær sagt det som kunne krype og gå av norsk internett-bransje, var samlet til 10-års jubileum 15.mai. Jon Fredrik Baksaas var blant foredragsholderne.

Blant tilhørerne var svært mange av de som har vært med å prege norsk internett-bransje de siste 10 årene. Totalt var det nærmere 800 påmeldte til samlingen.

 

På samlingen ble også "10-årets internettperson" kåret. First Tuesdays medlemmer hadde valgt ut tre personer som det skulle stemmes over på samlingen; Gisle Hannemyr, Håkon Wium Lie og Jon S. von Tetzchner. Via sms-avstemning ble forsker Gisle Hannemyr ved Universitetet i Oslo kåret til tiårets Internettperson. Prisvinneren befinner seg for tiden i et kloster 7 mil sør for Roma,der han holder på med å skrive en bok. Det var derfor naturlig at 10-årets internettperson mottok prisen gjennom webkamera og internett- forbindelse.

Oppslutningen på samlingene våre denne våren har vært meget god, og vi tror det er uttrykk for at flere får relasjoner som viser seg å være verdifulle for sin virksomhet. Det er ikke sikkert man ser resultater av det umiddelbart, men et godt nettverk vil før eller siden gi deg en uvurderlig støtte. Samtidig håper vi at interessante temaer og foredrag gjør at du også får et faglig utbytte.

Det blir ingen First Tuesday-samlinger i sommer, men vi er tilbake med nye samlinger og et spennende program til høsten. Har du innspill og ideer til oss om fremtiden, må du gjerne skrive til oss ved å trykke reply på denne emailen.HOVEDSPONSORER
Broadnet
Deloitte
Innovasjon Norge
IBM
Abelia
CO-EVENT SPONSORER
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © First Tuesday Oslo. Administrator og ansvarlig redaktør: Jan Helge Maurtvedt.
Design⁄utvikling⁄drift: Intellicom. Publiserings⁄administrasjonsverktøy: INTManager