Forside Medlem Sponsorer Marked Pressen Om oss
SISTE 5 MARKED
Gå til marked

Logg inn for å registrere din annonse
DRIFTSPARTNER
Intellicom AS

Invitasjon til spennende strategi og teknologiseminar (gratis)

First Tuesday ønsker samtlige av våre 7.000 medlemmer en riktig god og varm påske, og minner samtidig om neste First Tuesday arrangement som finner sted tirsdag 23. mai. Vi har også gleden av informere om et spennende (og gratis) seminar hos vår partner IBM. Vi oppfordrer våre medlemmer til å benytte denne muligheten til å få faglig påfyll og innovativ inspirasjon.

   
IBMs strategi- og teknologiseminar våren 2006

Bli med på en guidet reise for IT-ledere og -profesjonelle torsdag 27. april

Verdens ledende bedrifter varsler radikale endringer med store konsekvenser de nærmeste to årene. For å styrke konkurransekraften må bedriftene i langt større grad utvikle sin innovative evne i tett samarbeid med partnere, leverandører og kunder. IT vil bli en grunnpilar i forretningsvirksomhet, og er den fremste reiseleder på den vedvarende innovasjonsferden.

Konferansen er rettet mot IT-beslutningstakere og medarbeidere. Den legges opp som en reise inn i et nytt land på nye stier. Kan du være sikker på at din bedrift har pakket den nødvendige bagasjen?

Blant hovedtalerne møter du Dagfinn Myhre fra Telenor, Abelia-topp Paul Chaffey og Morten Andreas Meyer som leder IBMs konsulentvirksomhet samt Rainer Mehl.

På seminaret vil du kunne fylle kofferten med nødvendig kunnskap.

For påmelding og mer informasjon: ibm.com/events/no/strategy/

HOVEDSPONSORER
Broadnet
Deloitte
Innovasjon Norge
IBM
Abelia
CO-EVENT SPONSORER
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © First Tuesday Oslo. Administrator og ansvarlig redaktør: Jan Helge Maurtvedt.
Design⁄utvikling⁄drift: Intellicom. Publiserings⁄administrasjonsverktøy: INTManager