Forside Medlem Sponsorer Marked Pressen Om oss
SISTE 5 MARKED
Gå til marked

Logg inn for å registrere din annonse
DRIFTSPARTNER
Intellicom AS

MCP mottok NHOs nyskapingspris

En norsk bedrift sørger for mobildekning på alle hav. Maritime Communications Partner (MCP) fra Grimstad, fikk NHOs Nyskapingspris 2005. Kronprins Haakon delte ut prisen på Småtinget i Oslo.

Kronprins Haakon deler ut NHOs Nyskapingspris til daglig leder Trygve Sten Gustavsen i Maritime

Har du noen gang prøvd mobilen på danskebåten? Frem til nå har det vært umulig å ringe med mobil fra cruisebåter og ferger. Maritime Communications Partner (MCP) fra Grimstad har utviklet teknologi som endrer dette, og får nå velfortjent honnør for en gryende suksess.

– For tre år siden så vi at de store mobiloperatørene konsentrerte seg om mobilkunder på land. Vi ville tilby mobildekning der det ikke fantes. Det stod mellom fly eller sjø, og vi valgte å satse på store passasjerskip, sier Trygve Sten Gustavsen, administrerende direktør og gründer i MCP . Han og tre andre ingeniører med fortid i Ericsson startet MCP i 2002.

NHOs Nyskapingspris er blitt delt ut siden 1981. Formålet er å belønne enkeltpersoners initiativ og pågangsmot, og samtidig skape økt interesse for etablering av nye bedrifter. Det blir lagt vekt på at vinneren må ha lykkes kommersielt.
HOVEDSPONSORER
Broadnet
Deloitte
Innovasjon Norge
IBM
Abelia
CO-EVENT SPONSORER
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © First Tuesday Oslo. Administrator og ansvarlig redaktør: Jan Helge Maurtvedt.
Design⁄utvikling⁄drift: Intellicom. Publiserings⁄administrasjonsverktøy: INTManager