Forside Medlem Sponsorer Marked Pressen Om oss
SISTE 5 MARKED
Gå til marked

Logg inn for å registrere din annonse
DRIFTSPARTNER
Intellicom AS
Burson-Marsteller ny hovedsponsor

Internasjonalt nettverk

First Tuesday har signert en sponsorsavtale med Burson-Marsteller, der begge parter skal bidra til å skape en god arena for relasjoner og nettverksbygging for First Tuesdays medlemmer innen IKT-næringen.

First Tuesday har signert en sponsoravtale med det ledende internasjonale PR-byrået Burson-Marstellers avdeling i Norge. Avtalen er i første omgang signert for ett år, med muligheter for forlengelse. I følge avtalen blir Burson-Marsteller hovedsponsor for First Tuesday, sammen med NHO, BMC Software og Intellicom. First Tuesday har vært en viktig møteplass for gründere, fagfolk, politikere, media og investorer i tre år. Nå får nettverket tilført ytterligere styrke.

En av personene bak First Tuesday, Bjørn Semundseth sier at IT-bransjen har opplevd en tung motkonjunktur i de siste årene, men at en langvarig tung tid for bransjen har økt behovet for å komme sammen og bygge relasjoner. Samlingene i First Tuesday, blir en kilde for inspirasjon for mange av deltakerne. Det vil aldri gå av moten å starte for seg selv eller å satse på nye teknologier for å skape ny vekst. First Tuesday står i sentrum av denne utviklingen og der ønsker vi å fortsette å være. Vi har også opplevd at politikere og beslutningstagere er lydhøre for forslag som kommer fra nettverket vårt. Her vil vi fortsatt ha en rolle å spille i fremtiden.

–Burson-Marsteller blir en del av sponsorgruppen, som gjør det mulig for oss å holde det gående finansielt. Det er også svært viktig at vi får anledning til å benytte deres kompetanse i arbeidet med nettverket. Burson-Marsteller innehar en tung PR-kompetanse, et bredt nettverk, og et avgjørende moment var at Norgeskontoret har ansvar for IKT-rådgivningen i Europa.

Frode Vik Jensen er leder av Burson-Marstellers europeiske TMT-nettverk (TMT: Technology, Media and Telecom), og ansvarlig for byråets arbeid innen denne bransjen i Norge. Han sier: –Relasjoner og nettverksbygging er alltid viktig for ledere, men kanskje spesielt i en slik tid som vi er inne i nå. Trenden går fra at alle aktører i næringslivet nedprioriterer massekommunikasjon til fordel for mer direkte, relasjonsbyggende aktiviteter. First Tuesday var tidlig ute med å se denne trenden, og gi sine medlemmer et tilbud av god kvalitet. Vi i Burson-Marsteller ser frem til å samarbeide med First Tuesday om å videreutvikle dette nettverket. Vi tror vi kan benytte våre internasjonale erfaringer og kontaktnettverk til beste også for norsk IKT-næring.


HOVEDSPONSORER
Broadnet
Deloitte
Innovasjon Norge
IBM
Abelia
CO-EVENT SPONSORER
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © First Tuesday Oslo. Administrator og ansvarlig redaktør: Jan Helge Maurtvedt.
Design⁄utvikling⁄drift: Intellicom. Publiserings⁄administrasjonsverktøy: INTManager