Forside Medlem Sponsorer Marked Pressen Om oss
SISTE 5 MARKED
Gå til marked

Logg inn for å registrere din annonse
DRIFTSPARTNER
Intellicom AS

SweetProtection AS vant NHOs NYSKAPINGSPRIS i 2004!

Nå er hjelm på hodet like naturlig som hansker på hendene i skibakken, sier daglig leder Atle Engberget i Sweet Protection. De unge hjelmprodusentene stakk av med NHOs nyskapingspris.

Næring-og handelsminister Børge Brende ga nyskapningsprisen til Ståle Møller og Atle Engberget
- Det er en glede å overrekke nyskapningsprisen til ungdommer som har greid å lage en norsk merkevare i en nisje preget av sterk konkurranse, sier Brende til Newswire. - Årets vinner markerer seg sterkt ved å være best på design, kvalitet, teknologi og materialvalg, og det er nettopp på disse områdene norske produkter kan være konkurransedyktige internasjonalt. Gründerne er dessuten gode rollemodeller for unge etablerere, sier Brende.

NHO har siden 1981 delt ut Nyskapingsprisen. Prisen går til en eller flere personer som har startet en bedrift. Formålet med prisen er å belønne enkeltmenneskers initiativ og pågangsmot, og samtidig skape økt interesse og oppmerksomhet i samfunnet for etablering og nyskaping. Konkurransen er blitt et NM i nyetablering og nyskaping basert på regionale konkurranser der vinnerne nomineres til prisen.


HOVEDSPONSORER
Broadnet
Deloitte
Innovasjon Norge
IBM
Abelia
CO-EVENT SPONSORER
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © First Tuesday Oslo. Administrator og ansvarlig redaktør: Jan Helge Maurtvedt.
Design⁄utvikling⁄drift: Intellicom. Publiserings⁄administrasjonsverktøy: INTManager