Forside Medlem Sponsorer Marked Pressen Om oss
SISTE 5 MARKED
Gå til marked

Logg inn for å registrere din annonse
DRIFTSPARTNER
Intellicom AS

Innovativ helaften den 8. mars - Key Note ved Tania Ellis

I samarbeid med Innovasjon Norge har First Tuesday gleden av å invitere deg til en meget spennende og innovativ helaften på selve kvinnedagen. Torsdag 8. mars braker det løs på Rockefeller, og for å få plass til en utvidet og sammensatt meny åpner vi dørene allerede kl 16.30. Vi er stolte over å presentere kveldens hovedforedragsholder: Tania Ellis som vil holde foredraget;  "Bærekraftig business – for en bedre bunnlinje og en bedre verden".

Tania Ellis, prisvinnende forfatter
Tania Ellis, Bærekraftig business – for en bedre bunnlinje og en bedre verden
Vi får blant annet høre om "First–mover bedrifter" som arbeider med flere bunnlinjer – en økonomisk, sosial og miljømessig. Og at det er kombinasjonen av feminine og maskuline verdier, som skaper bærekraftig vekst, verdier og en bedre verden.

Tania Ellis is a Danish–British prize–winning writer, speaker and advisor specialized in social business trends. In her recent book, The New Pioneers – Sustainable business success through social innovation and social entrepreneurship, she provides a practical guide for capitalists and idealists on how to navigate in the new economic world order. The book has already been praised as a "handbook for the global revolution" with endorsements from, among others, Klaus Schwab, founder of the World Economic Forum, and has recently been listed on Cambridge's international "Top 40 Sustainability Books".

Matservering og musikalsk innslag
Matservering og musikalsk innslag
Foruten mange dyktige foredragsholdere byr vi på så vel matservering, som musikalsk innslag (et av de mest spennende navnene innen ny norsk popmusikk).

Vi har lyktes i å få  mange dyktige kvinner med svært gode resultater, til å holde foredrag for deg denne kvelden. Blant annet får du fra scenen oppleve Årets Gasellevinner (2011), og Årets gründerkvinne (2011). Vi kommer tilbake til mer informasjon om de enkelte foredragsholdere og programmet forøvrig.

Arrangementet er selvfølgelig åpent for begge kjønn, men vi oppfordrer alle First Tuesday–venner til å invitere med seg kvinner. Vi har vi en klar målsetting om å ha like mange kvinner som menn på arrangementet, så vi er takknemlig for drahjelp til å nå dette målet.
Vi anbefaler deg å være tidlig ute med din påmelding, og du melder deg på her.HOVEDSPONSORER
Broadnet
Deloitte
Innovasjon Norge
IBM
Abelia
CO-EVENT SPONSORER
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © First Tuesday Oslo. Administrator og ansvarlig redaktør: Jan Helge Maurtvedt.
Design⁄utvikling⁄drift: Intellicom. Publiserings⁄administrasjonsverktøy: INTManager