Forside Medlem Sponsorer Marked Pressen Om oss
SISTE 5 MARKED
Gå til marked

Logg inn for å registrere din annonse
DRIFTSPARTNER
Intellicom AS
Vekst i fokus på First Tuesday

Mamut-gründer kom rett fra børsen!

Flere hundre medlemmer foretrakk Rockefeller og First Tuesday-samling, fremfor sommervarmen den andre mandagen i mai.

Sjelden har vi fått så unisont positive tilbakemeldinger etter et arrangement. Forsamlingen var svært lydhør under foredragene og desto mer aktiv i pausene.

Eilert Hanoa var først i ilden av foredragsholderne og kom rett fra børslansering til First Tuesday. Mamut-gründeren forklarte hvordan selskapet har vokst fra gutterommet til børsen. De snakkesalige foredragsholderne hadde forsamlingens fulle oppmerksomhet fra begynnelse til slutt. Blant annet fortalte en energisk Jan Erik Aalbu hvordan Norge har blitt best i verden i skihopp! Vi har desverre ikke anledning til å legge ut presentasjonene fra foredragene på hjemmesiden.

I pausen kunne man benytte anledningen til å nettverke med flere hundre medlemmer som arbeider med nyskaping og vekst. Alle som arbeider innen dette området vet at ofte er kontakten du gjorde i fjor,  svært verdifull når en ny avtale skal signeres. Det så absolutt ut til at First Tuesday-samlingen tjente dette formål denne gangen! Kreative stands fra hovedsponsorer og oppstartselskaper kunne også besøkes.

Neste First Tuesday-samling blir i september. Til høsten fyller First Tuesday-nettverket i Oslo 5 år, og vi kan love at det blir en verdig markering av dette jubileum. Vi kommer tilbake med mer informasjon!


HOVEDSPONSORER
Broadnet
Deloitte
Innovasjon Norge
IBM
Abelia
CO-EVENT SPONSORER
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © First Tuesday Oslo. Administrator og ansvarlig redaktør: Jan Helge Maurtvedt.
Design⁄utvikling⁄drift: Intellicom. Publiserings⁄administrasjonsverktøy: INTManager