Forside Medlem Sponsorer Marked Pressen Om oss
SISTE 5 MARKED
Gå til marked

Logg inn for å registrere din annonse
DRIFTSPARTNER
Intellicom AS

First Tuesday 30. august 2011 - Sosiale medier - programmet er klart!

Sosiale medier er stedet der trender skapes, lever og brutalt blir slått ned – på få minutter.
Programmet for First Tuesday – Sosiale medier er nå klart og du finner det nedenfor.

Det er ingen tvil om at sosiale medier har endret verden, og vil fortsette å gjøre det, men bruken er i stadig endring. Bloggere kommer og går, regimer faller eller blir gjenvalgt, og noen får rent vann.

Har du ikke meldt deg på enda, har du ingen tid å miste – for her kommer det til å bli fullt. Du melder deg som vanlig på ved å gå www.firsttuesday.no.

Dørene åpner kl 18:00.

Thomas Moen
Kveldens program
18:00 – 19:00 Dørene på Rockefeller åpner
Nettverkstimen

19:05 – 19:25 Sosiale medier, hvordan gjør vi det?
Thomas Moen, Gründer
Spør Thomas Moen, han vet, og han liker og lære bort. Thomas er gründer, rådgiver, prosjektleder og kurs– og foredragsholder innen sosiale medier. Dette er ikke bare det han lever av, det er også hans lidenskap. Vi gleder oss virkelig til å høre en mann med passion for temaet på First Tuesday–scenen. Thomas jobber nå i Creo, og driver videopodcasten Sofaprat.no.

Jørgen El Fakiri Foto: Nina Hansen/Dagbladet
19:25 – 19:45: Online Business – Søk i fokus
Jørgen El Fakiri, Co–founder of Metronet Norway
Jørgen vil dele sine tanker om utviklingen på den digitale flaten og hvordan man binder dette opp mot Søk der Sosiale medier blir mer og mer ett naturlig bindeledd. Jørgen El Fakiri er Daglig leder og co grunder av Metronet som er et av Norges største selskaper innenfor tjenester som produksjon, rådgivning og analyse av web. Jørgen er en svært ettertraktet foredragsholder og vi gleder oss til å ha han på scenen på First Tuesday.

19:45 – 20:00 Lightning talks
  • Benedicte Raae – Remoteless i Sosiale medier
  • Anders Hafreager – SnakeRace som Top Paid app i Norsk AppStore
  • Linn–Cecilie Linnemann og Petter Norstrøm – Da statens byggeskikkpris intok twitter
  • Leif W. Erichsen – Digital "allemannsrett" gjelder ikke seniorbefolkningen
  • Shaun Thanki og Therese Thonning – Trianglo skal revolusjonere møbelindustrien med apps, internett–tjenester og bruk av sosiale medier.


19:55 – 20:30 Pause


20:30 – 20:40 Når "sosiale medier buzztåka" letter?
Endre Berge – Forretningsutvikler og medeier i Netenviron.
Gartner har nylig gitt ut siste version av "Magic Quadrant on SCRM". På samme måte som CRM var på alle bedriftslederes lepper i for 10 år siden, og upløyd mark for mange kunder og IT–leverandører, er nå "SCRM" nå det nye buzzordet. Vi kan også si det samme om "Sosiale Medier". Alle vil være med på toget fordi man er redd for å ikke komme med. Problemet er at noen kan gå på feil tog og havne på feil sted. Endre Berge, 40 år, jobber med prosjektledelse, salg og forretningsutvikling og er medeier i www.netenviron.com. Han er cand.scient⁄mattematikk fra Universitetet i Bergen og spiller gitar i Gauge44.

20:40 – 21:00 Et sant eventyr: Du behøver ikke forandre verden, men du kan!
Anne Lovise Hübert, hjelpeprosjektstarter
Ikke fått med deg hvem denne dama er? Sjekk ut NRK Nett–tv og bloggen hennes.

Hun har startet et stort hjelpearbeid i noen fattige landsbyer i Kenya – og det i en alder av 22 år. Hun er virkelig inspirasjon for mange andre som ser at det nytter å hjelpe og at alle kan hjelpe. De siste tre sommerferiene har hun vært i Kenya og hjulpet dem, i år er hun hjemme i Oslo og leder prosjektene fra mobilen.

Hennes egen beskrivelse av situasjonen:
"Det skjer heftig mye i landsbyene der nede. Bare siden sist NRK var med ned i januar har jeg startet et barnesenter for over 80 barn, satt i gang en ny plantekonkurranse (mål: 40 000 trær i 2011), sponser 31 elever på skolen, har startet et nytt program der 2000 barn  får skolemat.... Skal snart bore ny brønn, og mye mer. (...) I tillegg har MOREMBO–veskene som jeg designer og som flettes av damene i landsbyen blitt motatt veldig godt i mote–norge. En av veskene ble presentert som en av årets lekreste modeller innen veskemoten i KK! Det er utrolig kult, disse damene bor jo i jordhytter ... "HOVEDSPONSORER
Broadnet
Deloitte
Innovasjon Norge
IBM
Abelia
CO-EVENT SPONSORER
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © First Tuesday Oslo. Administrator og ansvarlig redaktør: Jan Helge Maurtvedt.
Design⁄utvikling⁄drift: Intellicom. Publiserings⁄administrasjonsverktøy: INTManager